Liderlik Akademisi

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen 'Liderlik Akademisi' etkinliğine Ekol Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Doç. Dr. Mehmet Naci EFE Bey,  Ekol Grup'u temsilen katılmıştır.

450 katılımcının bulunduğu bu organizasyon KKTC’de gerçekleştirilmiştir. Organizasyon da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Ersin TATAR, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M. Rıfat HİSARCIKLIOĞLU, Mersin Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ahmet ÇAMSARI, Toros Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ömer ARIÖZ, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Yusuf SARINAY, Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcileri ve çeşitli üniversitelerden akademisyenler katılmıştır.

Katılımcıların akademik ve sosyal etkinliklere katılarak mesleki ve kişisel bilgi-birikimlerini artırmaları, beşerî ve sosyal sermayelerine yatırım yapmaları hedeflenen bu organizasyonda Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Doç. Dr. Mehmet Naci EFE Bey de ‘Girişimcilik Ekosistemi’ üzerine konuşmalarını gerçekleştirmiş, CEOTEKMER Girişim Evi Teknoloji Geliştirme Merkezi’mizin faaliyet alanlarından bahsetmiştir.